Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leden 2019

30. 12. 2018

  V lednu se náš výbor nesejde, až v únoru. Připomínáme odběr měli a odevzdání vzorků k vyšetření na přítomnost roztoče Varroa, které žádáme od všech našich členů každý rok. Nově chceme upozornit na bezplatnou možnost vyšetření na mor. Akce Hrr na mor, která pomohla včas odhalit nebezpečná ohniska moru, se bude opakovat a je již v přípravách. Pokud tedy máte zájem se zúčastnit, nezapomeňte odebrat vzorky měli již teď i k tomuto vyšetření. Budeme je vybírat patrně již v průběhu ledna. Vše ještě upřesníme. Zatím zjišťujeme zájem o tuto akci a níže ponecháváme otevřené komentáře pro vaše reakce.

  Přejeme všem našim členům, jejich rodinám a také jejich včelím kamarádkám hodně zdraví a sil do další práce, hodně radosti, štěstí, lásky, spokojenosti, krásný a úspěšný nový rok.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hrr na mor

(Jitka Brožová, 30. 12. 2018 15:22)

Tento prostor můžete využít ke komentářům k akci Hrr na mor, za něž předem děkujeme. Rádi bychom se dozvěděli, jestli se vám akce líbila a jestli uvažujete o tom, že se opět zúčastníte. Můžete tak ovlivnit, jestli naše ZO zaregistruje sběrné místo a třeba i přispět nějakým návrhem k lepšímu průběhu akce.