Jdi na obsah Jdi na menu
 


Srpen 2016

4. 7. 2016

  Připomínám a upřesňuji, že schůze výboru ZO Klecany bude 5. 8. 2016 od 17,00 hodin v Obecní knihovně Zdiby na adrese Průběžná 114 Zdiby. Na této schůzi budou přidělovány léčiva, proto prosíme důvěrníky, aby se dostavili k jejich vyzvednutí, případně se pro ně mohou zastavit i samotní jednotlivci. 

  Zvažujeme možnost autobusového výletu do Hulic u Trhového Štěpánova, kde je zajímavá expozice Včelí svět. Podle zájmu bychom případně dále plánovali. Můžete se nám předběžně přihlásit buď na schůzi nebo přímo na této stránce do komentářů. Stačí jen napsat svoje jméno + datum vyhovuje/nevyhovuje a případně další osobu. Předběžný návrh byl  uspořádat tento výlet 28. září 2016, ale i to bychom ještě upřesnili.

  Dále bychom zde na těchto stránkách, pokud bude zájem, připravili virtuální knihovnu, kde bychom vytvořili nabídku včelařské literatury. Pod touto nabídkou by formou komentářů bylo možné si nějaký titul zamluvit a následně na nejbližší schůzi zapůjčit. Zájem a případnou realizaci budeme řešit na schůzi.

  Předem děkujeme za spolupráci a přejeme krásné léto. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výlet do Hulic

(Jitka Brožová, 4. 7. 2016 18:51)

Mám zájem. Datum vyhovuje.